Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меморандум за соработка

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Општина Куманово потпиша меморандум за  соработка со здружение за доброволна волонтерска работа ,,Кумановски Акцијаши”. Со меморандумот двете страни се обврзаа да ги остварат своите определби од областа на заштитата и унапредувањето на животната средина  на територија на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст