Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меѓународен саем на органски и традиционални производи „ОРГАНСКА ТРПЕЗА 2022” и Меѓународен саем за земјоделство, технологии, храна и преработки „АГРО МАК 2022”

Здружението за развој на земјоделство и заштита на животна средина преку истражување, едукација и одржување на биодиверзитет „ЖИВОТ“ и Комора на органски производители КОП- Куманово, поддржани од Општина Куманово, Ве покануваат да земете учество на петтиот Меѓународен саем на органски и традиционални производи „ОРГАНСКА ТРПЕЗА 2022” и првиот Меѓународен саем за земјоделство, технологии, храна и преработки „АГРО МАК 2022”, кои ќе се одржат од 30.09. до 02.10.2022 година пред комплексот Отворен и затворен базен во Куманово во период од 09:00 до 18:00 часот.

Документот можете да го преземете на следниот линк

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст