Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меѓународен турнир во пинг понг

Во рамките на Програмата за одбележување на 11 Ноември, Ден на ослободување на градов и Јубилејот 500 години негово постоење, од бројните спортски настани се одржа и јубилејниот, 10-ти по ред Меѓународен турнир во пинг понг, во организација на Пинг понг клуб Куманово и Општински сојуз на спортови Куманово.

Учесници на турнирот беа гостите од Србија и Бугарија и како домаќини-членовите на клубот од градов.

Најдобрите се закитија со пехари и медали.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст