Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меѓународен фолклорен фестивал „Куманово“

Од 16.07.2019 до 18.07.2019 на Градскиот плоштад во Куманово ќе се одржи Меѓународен фолклорен фестивал „Куманово„. На фестивалот кој е под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово и Министерство за Култура на Република Северна Македонија ќе учествуваат ансамбли од Република Северна Македонија, Србија,Босна и Херцеговина ,Бугарија и Кулумбија .
https://www.youtube.com/watch?v=IzbaPghXFfI&feature=youtu.be

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст