Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меѓународен форум за градоначалници “Модерна Општина”

Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски заедно со претседателката на Совет на Општината и претставник од општинската администрација присуствуваа на Меѓународниот форум за градоначалници “Модерна Општина”, чиј домаќин беше Универзитетот за туризам и менаџмент. На форумот беа разменети знаења, мислења и добрите практики, кои ќе донесат подобрување на перформансите на Општините во нашата држава.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст