Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Миење на улици во градот

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Јавното претпријатие “Чистота и Зеленило” од вечерва започна со акција за миење на улиците во централно градско подрачје.Оваа е една од мерките за намалување на загаденостна на воздухот.Ваквата превентивна акција ќе продолжи и во наредниот период.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст