Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Мила Жибак нов директор на “СОУ Перо Наков“

Градоначалникот Максим Димитриевски, по направената сондажа на мислења на вработените во училиштето, ја именуваше Мила Жибак за нов директор на СОУ “Перо Наков“.
Мила Жибак е доктор по економски науки и наставник во училиштето, а во периодот од 2012 до 2015 година ја извршуваше функцијата заменик директор.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст