Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Младите за зелено Куманово

Денеска се одржа работна средба со претставници на Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина Go green, во врска со барањата на младите за зелена Општина. На средбата се дискутираше за актуелните предизвици и можности, кои Општината може да ги прифати и реализира, со цел унапредување, одржување и заштита на животната средина. Беа претставени и десетте барања и идеи на младите за зелена Општина, побарани од младите кумановци во рамките на проектот Младински еко активизам за зелени Општини.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст