Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Наградите од двојната круна на ЖРК во општина Куманово

Претставници на ЖРК Куманово на Градоначалникот на општината Димитриевски денеска му врачијадва пехари од освоеното првенство и КУП на Република Северна Македонија, како и ракометарска топка со потписи на членките на клубот. Традиционално,овие пехари ќе останат во општина Куманово до крајот на наредната натпреварувачка сезона.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст