Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нацрт планот за одржлива урбана мобилност Куманово 2020-2030 година

Сите заинтересирани граѓани можат да дадат свое мислење, препораки и забелешки за Нацрт планот за одржлива урбана мобилност Куманово 2020-2030 година, најдоцна до 15.04.2021 година, на меил адресата [email protected].

НАЦРТ ПЛАН ЗА ОДРЖЛИВА УРБАНА МОБИЛНОСТ КУМАНОВО 2020-2030.pdf

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст