Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Најдобар полицаец и пожарникар за 2020 година

Општина Куманово денеска традиционално ги прогласи најдобриот полицаец и најдобриот пожарникар за 2020 година.За најдобар полицаец е прогласен Бујар Османи, полицаец во полициска станица за безбедност на патишта и сообраќај при СВР Куманово, а за најдобар пожарникар прогласен е Далибор Колевски, пожарникар-спасител во ТППЕ Пожарна Куманово.Наградите ги врачи Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски, истакнувајќи дека тие треба да бидат личен поттик за нив и позитивен пример за средината во која ја извршуваат професионалната должност.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст