Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

На први јуни фолклорна смотра на градскиот плоштад

По повод 500 години Куманово, во сабота (01.06.2019) на градскиот плоштад со почеток во 19:00 часот за прв пат ќе се одржи фолклорна смотра, на која ќе учествуваат културно уметничките друштва од градот. Овој настан е во организација на Секторот за култура и спорт и Фондација за култура и спорт, а се реализира по програмата за Град на култура за 2019 година.

https://www.youtube.com/watch?v=8roLpRVFKs0&feature=youtu.be

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст