Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нови садници пред градскиот базен

Денеска по повод 8 декември, Ден на Св.Климент Охридски претседателката и членови на Совет на Општина Куманово засадија нови садници пред комплексот Отворен и затворен градски базен-Куманово. Целта на денешната акција е раззеленување и сочувување на животната околина.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст