Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишен базар на ООУ “Карпош” – Умин дол

Дедо Мраз ги израдува децата кои присуствуваа на новогодишниот училишен базар на декоративни, рачно изработени украси од ученици, нивните наставници и родители во организација на ООУ “Карпош” – Умин дол.
Манифестацијата беше збогатена со музичка програма во изведба на учениците од УОМО “Панче Пешев”- Куманово, кои беа домаќини на базарот на радост и задоволство на многубројните гости од нашиот град.
На празничниот настан присуствуваа претседателката на Советот на Општината, претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст