Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишна радост за Детско одделение во Општа болница

Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски денеска беше во
посета на ЈЗУ Општа болница-Куманово, со цел традиционално, во
присуство на Дедо Мраз, да им подари новогодишни пакетчиња на децата
сместени на Детското одделение во Болницата. И оваа година Општината
даде свој допринос, зголемувајќи ја радоста на најмалите.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст