Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишни пакетчиња за корисниците на Дневните центри за лица со попреченост

Денеска од името на Општина Куманово градоначалникот Димитриевски,
во чест на Новогодишните празници традиционално ги посети
институциите, кои работат со лица од ранливи категории. Во придружба
на Дедо Мраз беа поделени новогодишни пакетчиња на корисниците на
Дневен центар за лица со интелектуална попреченост „Порака Наша и
Дневниот центар за лица со попреченост-Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст