Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишно обраќање на Градоначалникот Димитриевски

Драги мои сограѓанки и сограѓани, ја испраќаме 2021 година на големи предизвици,година во којашто сите сплотено одлучувавме за иднината. Сакаме 2022 заедно да ја направиме година на успех, прогрес и развој на нашиот град, да се живее помодерно, поурбано и поуспешно. Во оваа прилика во мое лично име Ви го честитам претстојниот празник Божиќ на сите Вас коишто го празнувате и раѓањето Христово, а на сите граѓани на Општина Куманово, Ви ја честитам 2022 година и Ви посакувам заедно да реализираме голем број на заеднички проекти коишто ќе бидат проекти за нашиот град, за наши кумановчани и за сите нас, за наше Куманово!
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст