Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нов центар за ран детски развој

Денеска во просториите на Општина Куманово, Градоначалникот Максим Димитриевски потпиша меморандум за соработка со УНИЦЕФ за отварање и функционирање на Центар за ран детски развој во село Черкези.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст