Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нулта толеранција за неправилно паркирање

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска градоначалникот Максим Димитриевски одржа редовниот работен состанок во својот кабинет  со претставници од СВР, АРМ, и ЈП „Куманово Паркинг„. На состанокот беше договорено заеднички  да се  спроведе проект за правилно паркирање на јавните површини и тротоари. Нулта толеранција за неправилно паркирани возила на  местата каде што не е дозволено.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст