Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Објава за отуѓување на градежно земјиште сопственост на РСМ по пат на електронско јавно наддавање

Објава за отуѓување на градежно земјиште сопственост на РСМ по пат на електронско јавно наддавање

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст