Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за давање под закуп на недвижни ствари

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово распишува оглас за давање под закуп на недвижни ствари, по пат на електронско јавно надавање.
Предмет на оваа електронско јавно наддавање е издавање на деловен простор на дел од објектот затворен градски базен со пратечки содржини и недвижна ствар – два деловни објекта споени во една целина на градски кеј Куманово.
Детално објавата на огласот моѓете да ја видите на следниов ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст