Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за прибирање на понуди (Екскурзии-ООУ ,,Вук Караџиќ”)

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врз основа на член 17, 18 и 19 од Правилникот за начинот за изведување на ученички екскурзии и други слободни активности  на учениците од основните училишта ООУ “Вук Караџиќ” Куманово објавува

 

 О Г Л А С

За прибирање на понуди за изведување на екскурзии во учебната 2017-2018 година:

 

  1. Еднодневна екскурзија низ Источна Македонија за ученици од III –VIII оддeление, 14 Април 2018 година.
  2. Тродневна  екскурзија низ Западна Македонија за ученици од IX одделение, 24, 25 и 26 Мај 2018 година.
  3. Еднодневен излет локалитет Пелинце.

Огласот трае 5 дена од денот на негово објавување.

Заинтересираните правни субјекти можат да ја подигнат тендерската документација од архивата на училиштето секој работен ден од 10,00 до 12,00 часот и да ги достават своите понуди до ООУ ” Вук Караџиќ ” Куманово, ул.Браќа Филиповиќ бр. 17 со назнака до Комисија за прибирање на понуди за екскурзии.

 

        Контакт тел: 031/ 424 314

ООУ  “Вук Караџиќ”

                                                                              Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст