Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан Денот на АРСМ – 18 Август

Градоначалникот Максим Димитриевски  денеска​ присуствуваше ​во​ ​касарната​ „​Боро​ ​Менков“​ ​во​ ​Куманово​, каде ​со​ ​воена​ ​свеченост​ ​беше ​одбележан Денот на Армијата на Република Северна Македонија – 18ти август.

На прославата присуствуваа делегации на АРСМ, претставници на јавните установи и служби, градоначалници и преставници на единиците на локалната самоуправа и правни и физички лица со кои Армијата на Република Северна Македонија има соработка. Пред присутните се обрати генерал – мајор Павле Арсовски, командант на ЗОК и потполковник Стојанче Костов, командант на касарната „Боро Менков“.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст