Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан Меѓународниот ден на музеите – 18 мај

Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска, денеска свечено ја отвори манифестацијата по повод Меѓународниот ден на музеите – 18 мај. Манифестацијата е во организација на НУ Музеј Куманово кој беше домаќин на прославата и советувањето на тема „Музеите како културни средишта, иднината на традицијата“.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст