Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан националниот ден на власите

По повод националниот ден на власите 23 Мај во НУ Музеј Куманово се одржа етнолошка изложба насловена како ,,Традиционална храна кај Власите”.  Настанот е во организација на Здружение на власи ,,Халча ал брова” и НУ Музеј Куманово под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово,

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст