Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан празникот 8 Септември

На споменикот Жена Борец – Македонка на градскиот плоштад, денеска со свечена програма беше одбележан празникот 8-ми Септември-Ден на Независност на Република Северна Македонија. Делегации од борци,Градоначалник на општина Куманово,Советот, Армија на Република Северна Македонија, Министерство за внатрешни работи, институции, училишта, невладини организации, политички партии, здруженија и граѓани, положија цвеќе пред споменикот. Пред присутните се обрати Градоначалникот Максим Димитриевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст