Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан 3-ти Ноември во Прилеп

Општина Прилеп го одбележа 3-ти Ноември, Денот на ослободувањето на градот и 75 години од конечното ослободување од фашистичкиот окупатор во Втората светска војна. Во рамките на бројните активности, преземени по повод овој значаен датум за Прилеп, им беше оддадена почит на загинатите борци за слобода на народот, преку полагање на цвеќе на спомениците.

Делегација од Општина Куманово беше присутна на Свечената седница и доделувањето на наградите 3-ти Ноември.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст