Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележување на годишнина од доаѓањето на англиската воена мисија во село Пелинце

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше на одбележувањето на седумдесет и шест годишнината од доаѓањето на англиската воена мисија при кумановскиот партизански одред во село Пелинце. Свеченоста, по тој повод беше организирана од Здружение на Армиски и Полициски ветерани од активен и резервен состав на Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст