Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележување на Св.Спиридон во Занатски Дом

Општина Куманово и Здружението на чевлари од Куманово организираа манифестација во Занатски Дом, за прослава на Св.Спиридон – заштитникот на чевларите. Градоначалникот Максим Димитриевски ги поздрави присутните и во своето обраќање ја истакна важноста на чевларската индустрија за Куманово.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст