Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ОДЛУКА за избор на кандидати по интерен оглас бр.01/2022

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр.01/2022 – Советник за управно правни работи

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр.01/2022 – Советник Инспектор-Овластен комунален инспектор

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр.01/2022 – Виш соработник за одржување и развој на базата на податоци

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр.01/2022 – Самостоен референт за подготовка на решение за локациски услови

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст