Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одлука за Избор на младинска организација која ќе раководи со Младинскиот центар во општина Куманово

Одлуката за Избор на младинска организација или организација за млади која ќе раководи со Младинскиот центар во општина Куманово можете да ја превземете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст