Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Oдлука за ставање во мирување на започната постапка за селекција на каниддати за вработување по јавен оглас број 07/2021

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/08/Oдлука-за-ставање-во-мирување-на-јавен-оглас-број-07-2021.pdf” title=”Oдлука за ставање во мирување на јавен оглас број 07 2021″]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст