Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ОДЛУКА за утврдување на висината на стапките на данок на имот, данок на наследство и подарок и данок на промет на недвижности во Општина Куманово

ОДЛУКА за утврдување на висината на стапките на данок на имот, данок на наследство и подарок и данок на промет на недвижности во Општина Куманово е достапна на следниот линк.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст