Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одлуки за избор на кандидати по интерен оглас 01/2021 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/02/Scanned-image_07-16-2016-140338.pdf”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/02/Scanned-image_07-16-2016-140617.pdf”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/02/Scanned-image_07-16-2016-140653.pdf”]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст