Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одлуки за избор на кандидати по Интерен оглас бр.02/2021 година

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Одлука-по-интерен-оглас-02-21-Емил-Ташевски.pdf” title=”Одлука по интерен оглас 02-21 Емил Ташевски”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Одлука-по-интерен-оглас-02-21-Дивна-В.-Тодоровска.pdf” title=”Одлука по интерен оглас 02-21 Дивна В. Тодоровска”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Одлука-по-интерен-оглас-02-21-Фатос-Аќифи.pdf” title=”Одлука по интерен оглас 02-21 Фатос Аќифи”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Одлука-по-интерен-оглас-02-21-Ненад-Јовановски.pdf” title=”Одлука по интерен оглас 02-21 Ненад Јовановски”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Одлука-по-интерен-оглас-02-21-Миранда-Рустеми.pdf” title=”Одлука по интерен оглас 02-21 Миранда Рустеми”] [pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2021/05/Одлука-по-интерен-оглас-02-21-Злате-Илиевски.pdf” title=”Одлука по интерен оглас 02-21 Злате Илиевски”]

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст