Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржана интерактивна театарска претстава

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска пред градскиот базен се одржа промоција на мрежата
“Развој”во рамките на проектот “Хепи хипо шоу-Ослободи го умот од
корупција”. Настанот е во организација на Министерството за локална
самоуправа, во соработка со општина Куманово и театарот “Боеми”-
Скопје. Преку интерактивна театарска претстава беа презентирани
сите сегменти на овој долгорочен проект и процес за сеопфатен развој
на нашата држава.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст