Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржана работилница за развивање на локални акциски планови

Во организација на невладината Сирма и Македонско женско лоби, денеска се одржа работилница за развивање на локални акциски планови кои ги донесува Комисијата за еднакви можности при Советот на општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст