Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржани натпреварите Сообраќајна техничка култура и Детски семафор

Денеска во ООУ „Крсте Мисирков“ се одржа „Детски семафор“ – натпревар од областа на сообраќајот за учениците од основните училишта и натпреварот „Сообраќајна техничка култура на млади“ за учениците од средните училишта.

Натпреварите се во организација на Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, Секторот за превенција при СВР Куманово и Општина Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст