Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржан Мото Рок Фест 2019 Куманово

Во Петок 28ми Јуни и Сабота 29ти Јуни се одржа дводневниот музички рок фестивал Мото Рок Фест Куманово 2019, во организација на BEARS Куманово и под покровителство на Општина Куманово, во рамки на 500 години од град Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст