Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ООУ “Бајрам Шабани” го одбележа патрониот празник

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски присуствуваше на манифестацијата за одбележување на патрониот празник на основното училиште “Бајрам Шабани”. Училиштето со културно-забавна програма во домот на култура “Трајко Прокопиев” го прослави своето 73 годишно постоење.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст