Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ООУ ,,Бајрам Шабани” се приклучи кон гасоводната мрежа

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст