Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ООУ „Кочо Рацин“ го слaви патрониот празник

Основното училиште „Кочо Рацин“ денеска со манифестација и богата програма го одбележа патрониот празник.По тој повод вчера беше организирана ликовна продажна изложба, а денеска се одржа свечена седница, приредба. Пред бистата на Кочо Рацин во дворот на училиштето свежо цвеќе положи и секретарот на Општина Куманово, Десанка Стошевска и претставници на општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст