Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово доби дваесет и седум прочистувачи на воздух

Општина Куманово од страна на Владата доби дваесет и седум прочистувачи на воздух за образовните институции. Истите денеска беа поставени во СОУ Гимназија „Гоце Делчев„ во ОСТУ „Наце Буѓони„СОУ „Перо Наков„ и во градинката „Ангел Шајче„. Ова е уште една од мерките која општината ја превзема за справување на проблемот со аерозагадувањето.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст