Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово зеде учество на завршната манифестација “Светски конгрес на претприемачи”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Делегација на Општина Куманово, претставена од градоначалникот Максим Димитриевски зеде учестуво на завршната манифестација “Светски конгрес на претприемачи” одржана на 18,10,2019 во просториите на МАНУ .
На самиот настан Општина Куманово потпиша Меморандум за соработка со Меѓународниот економски форум ПЕРСПЕКТИВ, за спроведување на конкретни активности на Општина Куманово во рамките за одбележување на „500-годишнината од одбележување на градот Куманово“.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст