Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово: „Клубови и спонзори ја финансирале апликацијата „Куманово -град на спортот за 2019 година„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска на прес конференција  поранешен Раководител на секторот за Евроинтеграции Горан Митевски, даде пошироко образложение за постапката, аплицирањето и финансиските сретстава потрошени  за проектот  „Куманово – град на спортот за 2019 година.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст