Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Локален-економски социјален совет (ЛЕСС) и Хуманитарна организација Рахмети поделија свежо говедско месо на социјално загрозени семејствa

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод празникот “Курбан Бајрам” денеска членовите на Локален-економски социјален совет (ЛЕСС), во соработка со Хуманитарна организација “Рахмети” поделија пакети со свежо говедско месо на социјално загрозени семејства од сите етнички заедници во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст