Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово назначи службеник за млади

Согласно Законот за младинско учество и младински политики, Мартин Крстиќ е назначен за службеник за млади во Општина Куманово. Службеникот за млади e лице, кое има континуирана соработка и комуникација со младинските организации, младите луѓе и ресорните институции со цел подобрување на состојбите со млади на локално ниво.

Младите ќе можат да комуницираат преку martin.krstic@kumanovo.gov.mk.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст