Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово потпиша Меморандум за соработка со ЦИД

Од името на општина Куманово Градоначалникот Димитриевски денеска потпиша Меморандум за соработка со Здружението Центар за интеркултурен дијалог-ЦИД. Целта на Меморандумот е да се воспостави соработка, комуникација и пракса на јакнење на младинското јадро, организирање на активности и проекти од интерес и значење за младите, развој на младинските политики и унапредувањето на статусот и положбата на младите во општина Куманово и Република Северна Македонија. Овој документ ја одразува волјата и подготвеноста на двете страни за заедничка реализација на активности и делување во областите кои се од интерес за младите, младинската инфраструктура и унапредување на заедничката соработка.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст