Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово потпиша Меморандум за соработка со Министерството за транспорт и врски

Денеска во свечената сала на Владата на Република Северна Македонија Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски потпиша Меморандум за соработка со Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, за обезбедување финансиски средства, наменети за финансирање на општински проекти за следните четири години.

Целта на овој  проект е подобрување на локалната патна мрежа во урбани и рурални средини, преку изградба и санација на патишта и улици во општините на државата.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст