Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово ќе врши субвенционирање на комунални трошоци на социјално ранливи категории граѓани

Со одлука на Советот на општина Куманово ќе се врши субвенционирање на комунални трошоци на шест категории граѓани, кои се наоѓаат во социјален ризик: самохрани родители, стечајни работници, згрижувачки семејства, деца без родители, приматели на социјална или старосна пензија и на минимална помош.

 


 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст